Innsikt og strategi

Webanalyse

Men en webanalyse får vi en forståelse av målgruppen, trafikk og tiltak som må gjøres.

  Les mer her

Rådgiving

Rådgiving gir deg en fagperson å samarbeide med slik at dine interesser og budsjett blir ivaretatt.

  Les mer her

Markedskonsulent

Du kan leie oss som din eksterne markedssjef eller markedskonsuelnt.

  Les mer her

Å ha en riktig strategi for markedsføring er viktig

I en hverdag der trender endrer seg raskere enn tidligere, er det viktig å velge riktig strategi i markedsføring. Dette er avgjørende for at du skal lykkes på nett. Vi vet at det er tidkrevende å sette seg inn i alle trender. Og alle har heller ikke interessen som kreves for å forstå disse trendene. Våre kloke hoder tenker først og fremst på din kunde når vi skal legge riktig strategi for annonseringen, og nå målsetningene dine. Når dine potensielle kunder kommer til deg, vil du se lønnsomheten i å samarbeide med oss.

 

Kostnadseffektiv strategi

Digital markedsføring skal og kan være veldig kostnadseffektivt, selv for bedrifter med små budsjetter. Men det må gjøres riktig. Forskjellen på digital markedsføring og markedsføring gjennom tradisjonelle mediekanaler er at du kan nå ut til de som betyr noe for deg. I denne artikkelen har vi samlet syv tips som du kan bruke i din markedsføringsstrategi.

Det er ikke smart å vise annonser til mennesker som ikke har interesse av å se annonsen din. Hvis målgruppen din er kvinner i alderen 20 – 30 år, er det dumt å annonsere for menn og kvinner i alderen 25 – 60 år. Hvis du gjør det kaster du bort store deler av budsjettet ditt, som kunne vært brukt på kun målgruppe.

Tenk litt over at du kunne brukt like stort budsjett på en mindre, men mer konkret målgruppe.

Strategi

Har du valgt riktig strategi?

Det viktigste er å forankre strategien i bedriften din, slik at disse er i tråd med målsetningen dine. Det som stemmer for en bedrift er ikke nødvendigvis riktig for deg. Målgruppeanalyse er alfa omega. Vi må forstå hvem kundene dine er, hvordan de bruker nett og hva de søker etter.

Samtidig må det være rom for å feile for å gjøre det bedre. Et samarbeid med oss vil normalt strekke seg over tid, der vi vokser sammen og kan jobbe mot å nå bedriften din sine målsetninger.

 

Har du en plan for strategien?

De færreste bedrifter kan klare seg uten nye kunder. Derfor er det avgjørende å få skreddersydd en riktig strategi for din markedsføring. Markedsføringsstrategien tar din bedrift fra der dere er i dag og frem til målene.

Du får en markedsføringsplan med forslag til aktiviteter som henvender seg til riktig målgruppe gjennom de rette markedsføringskanalene. Det er viktig å ha klare definerte og målbare mål før man utarbeider strategien. Da blir markedsføringen enkel.

Hvordan kan du vite at du har kommet frem hvis du ikke vet hvor du skal?

La oss jobbe sammen for å sammen nå målene. Vår jobb er å analysere bedriten, markedet og målene dine, for så å sørge for at kundene dine velger din bedrift istedenfor konkurrentene. Når du har valg oss som samarbeidspartner, gjør vi alt vi kan for at målene skal oppnås.

google-site-verification: googled443dbf839a611b5.html