Hvorfor bruke

OMEDIANORGE SOM MARKEDSKONSULENT?

  

Som innleid markedskonsulent jobber vi som din egen rådgiver innen all type markedsføring. Vi har utdanning ved Handelshøyskolen BI og har 15 års erfaring fra strategisk og operativt markedsføringsarbeid i salgs og mediebransjen.

Med denne erfaringen har vi opparbeidet oss solid kompetanse, og har jobbet på “begge sider av bordet”, både som selger av et produkt, som samarbeidspartner og som rådgiver for bedrifter. Vi jobber hele tiden for å holde oss oppdatert på nye trender, analyser av aktiviteter og testing.

Vi har jobbet med både oppsett, optimalisering av annonser i Sosiale Medier, kampanjer med landingssider, Google Ads, optimalisering av nettsider og nettbutikker, og analyse av nettsted gjennom Google Analytics.

Leie en markedskonsulent

leie vs ansette

Sparer penger

Du holder kostnadene nede ved å leie inn oss

Kompetanse

Du leier inn kompetansen vår

Produksjon

En markedssjef er en strateg. Vi jobber med både strategi og produksjon

Noen må

GJØRE JOBBEN

En markedssjef er en strateg, og skal sørge for at alle markedsrelaterte oppgaver blir fulgt opp, i tråd med bedriftens målsetninger og visjoner. En markedssjef produserer ikke jobbene som må til for å nå disse målsetningene og visjonene. Dere trenger personer som er strateger, som kan tenke tankene til markedssjefen, men også har evnen til å utføre de tiltakene og oppgavene for å nå målene. Vi besitter en unik kunnskap og erfaring på disse områdene.

Vi befinner oss midt i den digitale tidsalderen, hvor omstilling og digitalisering er blitt en del av hverdagen. Kostnader i dagliglivet er høye og mennesker ønsker en høy og stabil inntekt. For en bedrift er det kostbart å ha ansatte med høy lønn, men noen må gjøre jobben som markedskonsulent eller markedsansvarlig. Ofte trengs det flere personer for å kvalitetssikre aktivitetene som skal føre til at selskapet tjener penger.

 

Bruk oss som din markedskonsulent eller markedssjef

OmediaNorge jobber som en markedskonsulent eller din eksterne markedsavdeling. Ved å samarbeide og ha oss som din markedskonsulent vil du spare penger. Ikke bare årslønnen på resursen, men også alle sosiale kostnader forbundet med å ha en ansatt eller ekstra ansatt. Med vår lange og brede erfaring, kan du trygt konsentrere deg om den daglige driften av selskapet ditt, og la oss ta hånd om oppgavene til en markedskonsulent.

En gjennomsnitlig årslønn for en dyktig markedskonsulent var i 2017 på kr. 794.400,- i privat sektor. I tillegg kommer sosiale kostnader tilknyttet stillingen.

Vær smart – spar penger – bruk en ekstern markedskonsulent – mer igjen på bunnlinjen – Avtal et møte med oss!

Se noen av våre

ANDRE TJENESTER

Vi har lang erfaring i å jobbe med tekst-, video, og banner annonser i Google, for å sørge for – ikke bare – lave klikkpriser, men også konverteringer på de som besøker produktet eller tjenesten din på nettsiden din.
Du vet helt sikkert at Facebook og instagram brukes av de aller fleste nordmenn? Vet du også at Instagram har flere brukere enn Facebook nå? Vi hjelper bedriften din med å bli synlig i de sosiale mediene som brukes til daglig.
Fungerer nettsiden din virkelig så godt som den burde? Det er alltid mulig å gjøre en nettside bedre slik at du plasseres høyere i Google. Vi kan hjelpe deg med å få en nettside som presterer bedre.
For å nå målene sine trengs det flere tiltak. Mye er tidkrevende, men også resurskrevende om det ikke gjøres riktig. Les mer om hvordan vi jobber for å skape resultater.
google-site-verification: googled443dbf839a611b5.html