Rådgiving

Rådgiving

Å velge riktige steder å markedsføre seg av avgjørende for å treffe de riktige kundene, men også for å bruke markedsføringsbudsjettet ditt der det er høyere sannsynlighet for at du får noe igjen for investeringen. Med vår rådgiveravtale har du en samarbeidspartner, og du kan trygt konsentrere deg om oppgavene du har til daglig.

Du er ekspert i din bransje og har kontroll på det. Vi er eksperter i vår bransje og har kontroll på det. Likevel skal vi bli kjent med hverandre slik at vi forstår mer av hva vi gjøre og hvordan vi gjør det.

  • Vi gjør en analyse av markedet, dine tjenester og nøkkelord og hva som må til for at du skal bli mer synlig på nett.
  • For å få besøk til nettsiden din anbefaler vi å bruke Google Ads. Det er en kostnadseffektiv måte å bli synlig på Googles første side.
  • Mennesker er tilstede i sosiale medier daglig - er du synlig nok på Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn eller andre?
  • Hvordan ser nettsiden din ut? I noen tilfeller hende vi anbefaler endringer på nettsiden eller ny nettside hvis det vil hjelpe.

Hvorfor

VELGE OMEDIANORGE SOM SAMABEIDSPARTNER?

Hvor kommer kundene fra?

Å ha en forståelse av hvor kundene kommer fra, og hvordan de finner nettsiden din, er viktig for å kunne planlegge fremtidige markedsaktiviteter som fungerer. Samtidig er det viktig å vite hvor på sidene kundene dine er og hva de gjør, om de forsvinner fra siden rakst eller om de utfører en ønsket handling. Men denne informasjonen kan vi lettere gi deg riktige råd om hva som blir neste steg, og hvordan vi planlegger tiden fremover.

Hvordan vet vi hvor kundene kommer fra?

Ved å bruke analyseprogrammet Google Analytics – som er Googles eget program – finner vi svar på alt vi nevnte ovenfor. Dette lar oss få et bilde av alt fra hvor kundene var før de fant siden din, hvilke sider de besøker og hvor lenge de er på hver side. Hvor detter kundene av?

  • Analyserer trafikken til nettsiden din, markedets og bransjens utfordringer, og gjør det som trengs for å bedre resultatet.
  • Utarbeider og skreddersyr markedsplanen din basert på budsjettet ditt, markedsanalyse innsikt.
  • Tar imot tilbud og henvendelser, og forhandler med aktører som ønsker å selge deg annonsering.
  • Forhandler priser hos andre aktører slik at de skal passe med budsjettet ditt.
  • Dokumenterer alle aktiviteter og utarbeider rapporter på det som er viktig for deg å vite.

Rådgiving

MARKEDSSTRATEGI, MEDIEPLAN OG MEDIEFORHANDLING

Rådgiving er en tjeneste der du som kunde skal få hjelp til det en markedskonsulent ofte gjør i en bedrift.  Vi tar oss av all planleggingen som en daglig leder må gjøre for å treffe på de riktige valg. Dette er bland annet valg av kanaler for markedsføring. Alternativene og oppgavene er mange, og markedsbudsjettet kan heller ikke tilpasses alle steder du kan bruke penger. For noen bedrifter er radio og TV et godt alternativ, mens blogg-strategi, sosiale medier og Google Ads kan være mer riktig for bedriften din. Derfor er det en fordel for deg å ha en avtale om rådgiving i bunn. Da kan vi bruke tid på å analysere markedet for å sørge for at budsjettet ditt blir disponert på en så effektiv måte som mulig.

Mange bedrifter tilbyr rådgiving. Det fins veldig mange erfarne rådgivere, men dessverre er det også noen som ikke sitter med den helhetlige tankegangen, kunnskapen eller oversikten i mediebildet.

 

Hvorfor velge oss som rådgiver?

Istedenfor å kun tenke smått, med korte løsninger og lavt budsjett, tenker vi en helhetlig løsning. Vi brenner for å skape gode resultater, basert på god innsikt, markedsforståelse og bruk av spennende teknologi. OmediaNorge har flere års fartstid i mediebransjen og dermed en god oversikt slik at vi kan veilede deg til riktige valg. Med erfaringen og interessen vi har for mediebransjen jobber vi dedikert for at markedsbudsjettet ditt skal disponeres og fordeles der det har best effekt. På denne måten kan du være tryggere på at du tjener penger for hver investerte krone. Vi er en trygg samarbeidspartner som gjør at du kan fokusere på dine egne oppgaver, og overlate verdiskapning til oss.

Les mer om

VÅRE ANDRE TJENESTER

Du kan være smart å bruke oss som din eksterne markedssjef eller markedskonsulent. Det sparer du penger på. En gjennomsnitlig årslønn for en dyktig markedskonsulent var i 2017 på kr. 794.400,- i privat sektor. I tillegg kommer sosiale kostnader tilknyttet stillingen.
Google Ads er betalt plassering på Googles første side. Dette er en effektiv måte å markedsføre seg og å få oppmerksomhet på fra de som søker etter akkurat dine produkter eller tjenester. Du kan annonsere med tekstannonser, shoppingannonser og videoannonser.
Mennesker bruker sosiale medier til daglig. Dette kan være enten Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn eller andre. Folk er forskjellige og det gjelder å være tilstede der mennesker er.
google-site-verification: googled443dbf839a611b5.html