Karriere

Om Omedia Norge

Omedia Norge AS er et mediebyrå som er lidenskapelig opptatt av å bistå virksomheter som ønsker å utgjøre en forskjell. Vi er en en fremtidsrettet mediepartner med fokus på verdiøkende løsninger. Vi anvender teknologi, strategi og analyse med faglig kompetanse og kan styre hele prosjektfasen fra forarbeid til gjennomføring og oppfølging.

Våre kjerneverdier er integritet, fellesskap og nysgjerrighet. Sistnevnte gjør oss til en innovativ tjenestetilbyder med fokus på sømløs kommunikasjon. 

Hvem er du?

Forhåpentligvis vet du det best selv og da er du et godt stykke på vei. Felles for de fleste stillingene her hos oss er riktignok at du må trives med ditt fagområde og være nysgjerrig av natur til å ville utvikle deg i riktig retning. Du tar gjerne utfordringer på strak arm og deler din kunnskap med dine kollegaer. Her svømmer ingen innover, da suksess er når vi alle samarbeider og trår til for å lykkes.

Kjenner du deg igjen, se gjerne nærmere på våre ledige stillinger (til venstre), eller sende oss en åpen søknad til post@omedianorge.no

Omedia Norge byr også på seg selv

  • Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø
  • Delvis frihet under eget ansvar
  • Kompetansedeling
  • Utviklingsmuligheter
  • Innovative fremgangsmetoder
  • Sentrale, moderne lokaler på Oslo Vest

Ledige stillinger

Salgsagent B2B

Ledig stilling i Omdedia Norge sitt salgsteam.

Søknadsfrist: Snarest, med hurtig oppstart.

Les mer om stillingen som salgsagent og send søknad her

OmediaNorge
google-site-verification: googled443dbf839a611b5.html