Vi søker salgsagenter

Omedia Norge AS er et mediebyrå som er lidenskapelig opptatt av å bistå virksomheter som ønsker å utgjøre en forskjell. Vi er en en fremtidsrettet mediepartner med fokus på verdiøkende løsninger. Vi anvender teknologi, strategi og analyse med faglig kompetanse og kan styre hele prosjektfasen fra forarbeid til gjennomføring og oppfølging. 

omediaNorge

Vi søker nå etter flere salgsagenter med erfaring innen medierådgivning og salg av web-løsninger. Hos oss er det viktig med et stort pågangsmot og godt ståpå-humør. Du må beherske norsk muntlig og skriftlig i tillegg til gode engelskunnskaper. Har du et stort nettverk innen retail, eiendom eller tannlegebransjen er dette en fordel for rask start på din karriere her hos oss.

Rett kandidat vil få ta del i en spennende reise mot uante muligheter. Du vil få god innføring og opplæring i tjenesteproduktene som skal selges. Du bestemmer mye av din egen arbeidsdag med frihet under eget ansvar for dine resultater. Bli med å forme en spennende bransje med hyggelig kollegaer og samarbeidspartnere.

Vi tilbyr meget gode provisjonsbetingelser uten tak for hvor mye du kan tjene per dag, uke, måned og år etter år. For rett ambassadør er det også muligheter for en viktig nøkkelrolle i selskapet med ansvar for sitt eget salgsteam.

Er du en dyktig kremmer som brenner for mediefaget? Da vil vi gjerne at du tar kontakt for å se på muligheter for et samarbeid.

 

Omedia Norge byr også på seg selv

  • Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø
  • Delvis frihet under eget ansvar
  • Kompetansedeling
  • Utviklingsmuligheter
  • Innovative fremgangsmetoder
  • Sentrale, moderne lokaler på Oslo Vest

SØK PÅ STILLINGEN SOM SALGSAGENT

google-site-verification: googled443dbf839a611b5.html