Hva er Google Ads?

Google Ads er betalt annonsering i Google. Det er PPC (Pay-per-click) som betyr at du betaler pr klikk til nettsiden din. Google Ads er tekstbaserte annonser som ligger over  og under det organiske treffresultatet. De er merket med grønn boks ved tekstannonsene og ligger med opptil 4 annonsører på toppen

Kostnadseffektivt

Google Ads er en kostnadseffektiv og effektiv måte å få trafikk til din hjemmeside på relevante søk, og annonsene gir umiddelbare resultater når man publiserer kampanjen. Omedianorge hjelper deg med å sette opp Google Ads konto og sørger for at bedriften din får effekt av annonseringen. En Google Ads kampanje må vedlikeholdes og optimaliseres for å få best mulig effekt. Det kreves nøye arbeid med søkeordsanalyse, testing av forskjellige annonsetekster for å finne hvilke kombinasjoner som gir best treff.

Søkeordsanalyse

Når vi har gjort ferdig vår søkeordsanalyse for å finne riktige søkeord, skrevet tekster til de forskjellige annonsene som skal knyttes til søkeordene, begynner vi å bygge kampanjen.

En kampanje må struktureres på riktig måte for at Google skal kunne gi best mulig score på annonseringen. Høy score kan gi bedre resultater. Et annen viktig element er at siden som kunder kommer til etter at de har klikket på annonsen svarer til de forventningene de har.

 

Hva betyr det?

Dvs at innholdet og inntrykket de får må gjøre slik at de faktisk gjør det siden er ment for å gjøre – nemlig å laste ned noe, sende inn et skjema eller kjøpe noe. Hvis folk forsvinner ut igjen med en gang fordi de ikke fant det de lette etter, brukte du nettopp opp x kr for at de klikket, men også Google registrerer at dette ikke sto til forventningene, og gir deg dårlig score.

I disse tilfellene kan det hende vi anbefaler deg at vi gjør om på nettsiden din, eller anbefaler at vi bruker landingsside til kampanjen, da disse konverterer mer.

8

%

klikkprosent på den første annonse
2

%

gjennomsnitt klikkprosent
41

%

klikker på de 3 øverste annonsene
43

%

kjøper noe de ser på Youtube Ads

Hvorfor skal du bruke penger på Google Ads?

Tiltrekk deg nye kunder

Uansett om du ønsker å tiltrekke deg nye besøkende til nettstedet ditt, øke salget på nettet, få telefonene til å kime eller sørge for at kundene kommer tilbake, kan Google Ads hjelpe deg.

 

Nå frem til rett målgruppe til rett tid

La bedriften din bli funnet på Google av folk som søker etter akkurat det du tilbyr. Med Google Ads setter vi opp søkeordene som dine kunder søker på og sender de inn til nettsiden din.
Siden mange bruker mobilen ved å søke etter det de trenger, er det viktig å ikke bare være synlig på laptop, men også være synlig med annonsene på førstesiden ved søk på mobil og nettbrett.

 

Annonsér globalt eller lokalt

Du kan målrette annonsene mot kunder i visse land, områder eller byer – eller innenfor en bestemt avstand fra bedriften eller butikken din. Er du en nisjebedrift eller har kunder kun lokalt kan du velge dette med Google Ads.

 

Kostnadseffektivt

Betal kun for effekten. Du betaler kun når dine potensielle kunder har søkt på et av dine ord, og trykker på annonsen din fordi den er relevant. I all hovedsak kan man ligge på Googles førsteside uten  betale for det, men det er først når du treffer kunder som finner deg interessant at du betaler for det.

Les mer om

VÅRE ANDRE TJENESTER

82 % av de som har en profil bruker Facebook hver dag. 62 % av alle nordmenn over 18 år med profil bruker Instagram hver dag. Dette gir deg en unik mulighet til å treffe disse brukerne med annonser på plattformer de bruker til daglig.
Øk konverteringen på Google Ads med å bruke landingsside som siden dine potensielle kunder lander på når de klikker på annonsen din. På landingssiden tar vi vekk alle “forstyrrende” elementer og fokuserer kun på det du skal selge gjennom annonseringen din.
Har du en klar og tydelig markedsstrategi og et klart mål? Vi sitter med kunnskapen om hva som fungerer, hvor og hvordan du skal disponere markedsbudsjettet ditt, og vi jobber sammen med deg for å oppnå disse målene.

google-site-verification: googled443dbf839a611b5.html