Om OmediaNorge

Bakgrunn

Vår reise startet egentlig for mer enn 20 år siden, men lite visste vi da hva fremtiden skulle bringe. Om det var tilfeldighetene som førte oss sammen eller skjebnen, var i hvert fall vår tverrfaglige bakgrunn, erfaringer og lysten til å utgjøre en forskjell utgangspunktet til det som i dag er OmediaNorge.

 

Hvorfor?

Når tiden ikke strekker til er det godt å kunne ha en markedspartner man kan stole på. Vi eksisterer for å kunne bistå ambisiøse virksomheter til å bli bedre på det de ikke kan eller har tid til. Med mer enn 20 års erfaring innen salg, markedsføring, strategi og ledelse, tilbyr vi vår tverrfaglige kompetanse til det beste for våre oppdragsgivere.

Der andre starter med markedsføring, starter vi alltid med innsikts-analyse for å kartlegge dine faktiske behov. Vi ønsker å fokusere på årsaken til at du trenger oss, før vi finner og løser dine problemstillinger etter skreddersydde faser hvor vi vokser sammen.

 

Hvordan?

Vi har lang erfaring fra det å jobbe i og drive forretning. I takt med digitale og teknologiske endringer, hjelper vi deg med å utnytte de mulighetene som finnes for å kunne tydeliggjøre ditt serviceløfte med fokus på opplevelsesbasert handel.

Våre tjenesteområder er mange, men det er vår evne til å forstå dine faktiske behov med gode løsninger som er avgjørende for vår felles sukssè:

  • Innsikt & strategi
  • Produksjon & Implementering
  • Kommunikasjon & PR
  • Markedsføring & community-eventer
  • WEB & apputvikling

 

Når?

Velkommen til en kaffekopp med OmediaNorge. La oss inspirere hverandre, til det beste for dine kunder og din butikkdrift.

Har du lyst på bedre resultater? Avtal et møte med oss.

Kommunikasjon er alt vi gjør og foretar oss. Verbalt, visuelt, digitalt og sist men ikke minst, i det fysiske møte med kunden. Da er det viktig å ikke anta at kunden tenker som deg, men faktisk vite mest mulig om kunden. Vi snakker derfor ikke lenger om målgrupper, men personas som gir innsikt i spesifikke kundetyper og deres atferd i ulike situasjoner. På denne måten pusher man ikke sine egne produkter eller tjenester på kunden, det er de som leter etter dine tilbud. Ved å forstå denne metodikken, kan man appellere mellom eide, kjøpte og fortjente kanaler å skape ulike kjøpsfaser for den individuelle personen og på rett sted til rett tid.

OmediaNorge er en fremtidsrettet mediepartner med fokus på verdiøkende løsninger. Vi anvender teknologi, strategi og analyse med faglig kompetanse og kan styre hele prosjektfasen fra forarbeid til gjennomføring og oppfølging. Teamet setter vi sammen ut ifra hvilke ressurser du selv sitter med og oppgaven som skal løses. På den måten får du en samlet leveranse med en rød tråd og vi sparer deg for en rekke frustrasjoner og silo bestillinger som stjeler både tid, interne ressurser og store innhogg i ditt markedsbudsjett som nødvendigvis ikke gir de beste resultatene. Forhold deg til en totalleverandør med helhetlige leveranser.

 

La oss avtale et møte for å finne ut hvor “skoen trykker” og deres tanker og målsetninger for årene fremover. For oss er det viktig å samarbeide i alle kundeforhold.

Book et møte med en av våre rådgivere her

google-site-verification: googled443dbf839a611b5.html