Freelancere

Rekruttering av freelancere

Samarbeid med OmediaNorge

OmediaNorge er et fritt og uavhengig kompetansehus, bestående av dyktige rådgivere innen sitt fagområde. Vi tror på individuell spisskompetanse, ledet gjennom analytiske og strategiske kommunikasjonsprosjekter som virkelig treffer i et sømløst marked. På tvers av kanaler, formater og enheter, hvor mottakeren alltid står i fokus. Stikkordet er HELHET, hvor vi sikrer at alle virkemidler kobles med hverandre. “IT´S ALL ABOUT CREATING COMMUNICATION THAT PEOPLE LOVE”! Som freelancere samarbeider dere tett med våre rådgivere og våre kunder, men du styrer din egen hverdag.

Resultatet er skalerbare kommunikasjonskonsepter som øker konkurransekraften og styrker omdømmet til våre kunder.

Vi tror at å samarbeide med freelancere, så gjør vi litt for alle – vi får noen i arbeid, kunden vår levert et produkt de blir fornøyde med, og vi får mulighet til å øke vår kundebase med fornøyde kunder.

Freelancere

Bli en del av teamet vårt

Vi tror på lagspill og at alles meninger er like mye verdt. Det gjenspeiles i kulturen vår, hvor vi jobber med tverrfaglig teamarbeid, basert på engasjement og faglig utvikling. Her svømmer ingen innover, kun utover mot et felles mål som gavner oss alle og våre kunder. Det skal være artig, lærerikt, meningsfylt og målbart.

Våre dører er alltid åpne for flere kloke og kreative hoder. Som freelancere beholder dere friheten deres, men får samtidig muligheten for å delta i felles prosjekter hvor du kan selge dine tjenester under en felles merke paraply.

For rett person vil det på sikt bli muligheter å få tildelt nøkkelrolle i selskapet. Kanskje er det nettopp deg som blir vår strategiske partner?

Ser du etter oppdrag?

Søk her

Her kan du melde deg på en generell interesse som freelancer for OmediaNorge. Etter registrering lagres informasjonen i vårt kandidat arkiv. Din informasjon er konfidensiell og kun til internt bruk.

Lyst til å bli litt bedre kjent med oss? Les om hvem vi er og hva vi gjør. Vi er et fremoverlent mediebyrå med enkle ord, men løsninger som engasjerer. Nå ønsker vi å jobbe med deg for å vokse,
Kontakt oss for å bli litt bedre kjent. Vi ønsker å bli bedre kjent med deg også, så fyll ut skjema på siden her, eller kontakt oss. Vi tar gjerne en prat for å høre litt mer om hvem du er.
google-site-verification: googled443dbf839a611b5.html