Produksjon

Grafisk design

Vi designer annonsemateriell, visittkort og logo for virksomheten din.

  Les mer

Visittkort

Visittkort gir deg en mulighet til å få din potensielle kunde til å huske deg.

  Les mer

Logo

Logoen deres er det dine kunder og samarbeidspartnere kjenner igjen.

  Les mer

Foto

Med profesjonelle bilder gir du kunder og samarbeidspartnere et seriøst inntrykk.

  Les mer

Video

Reklamevideoer og animasjonsfilmer gir virksomheten din mer oppmerksomhet

  Les mer

Reklameartikler

Sett logo og annet grafisk på kopper, penner, bøker og skriveblokker.

  Les mer

Produksjon av annonsemateriell

Produksjon av annonsemateriell er en viktig del av prosessen før du skal starte markedsføringen. Men før dette kan starte, må vi vite hvem vi skal prate til og hvordan vi skal prate til de. Ved utforming av for eksempel annonser til Facebook må vi vite hvem vi skal prate til.

Etter dette er klarlagt vet vi også hva vi skal produsere og hvordan dette skal se ut.

Produksjon

Produksjon av logo og visittkort

Vi designer logo og visittkort for virksomheten din. Dette er din visuelle identitet og skal gjenspeile hvem virksomheten din er og hva dere står for. Når målgruppen din søker på nett eller er andre steder der du ønsker å vise frem bedriften din, er det viktig med en visuell profil som gjør at de kjenner deg igjen. Dette kan være alt fra annonser i sosiale medier, messer eller på firmabilen. Det viktigste er at du har en profil som er lett å gjenkjenne.

Produksjon og design av visittkort

Sitter du i et kundemøte vil det være naturlig å gi ifra seg visittkortet, slik at det er lettere å opprette kontakt i etterkant. Sørg for å alltid ha med deg visittkort på innerlommen slik at det er mulig å legge deg til på for eksempel LinkedIn i etterkant av møtet, eller at personen har kontaktinformasjonen din lett tilgjengelig.

Produksjon av reklamafilmer

For å nå ut til kundene gjelder det å skille seg ut, og fange oppmerksomheten. I et marked med stadig mer konkurranse må man gjøre det man kan for å fortelle hva man tilbyr på en profesjonell men enkel måte. En reklamefilm til sosiale medier, YouTube eller andre kanaler kan det som avgjør at du vinner kunden.

Vi lager film og visuelt innhold på oppdrag fra bedrifter og det offentlige. For å lykkes med å påvirke kombinerer vi kreativt talent, med en dyptgående forståelse av video i digitale flater.

Foto

Har du vurdert kvaliteten å bildene som brukes?

Valget om å benytte profesjonelle bilder til virksomheten din kan være med å bidra til at kunder velger dere.  Det er vel bedre om de velger dere fremfor en konkurrent som velger mobilbilder eller andre lettvinte løsninger for å spare penger? Profesjonelle bilder gir også et mye bedre inntrykk i annonse sammenheng, enten der er reklameartikler eller annonsering. Dere gir et mer profesjonelt og seriøst uttrykk.

Vi benytter profesjonelle fotografer, som vet hvordan du best mulig får de beste bildene og hvordan de bør være.

google-site-verification: googled443dbf839a611b5.html