Fotografering

Får du den oppmerksomheten du ønsker?

Gjør et inntrykk. Bli husket!

Stolte bedrifter viser seg frem med unike foto og differensierer seg fra sine konkurrenter. 
Vi hjelper deg med foto-oppdrag for en visuell profilering og branding.

Bedriftsfotografering

Foto er en viktig del av virksomhetens virkemiddel for bedre omdømme. Profilering handler om å skape, samt opprettholde en tydelig identitet hos målgruppen på organisasjons-, bedrifts- eller produktnivå  hvor målet er å fremme til et ønske om å handle dine varer og tjenester. Samtidig som man utstråler en unik identitet utad, bidrar en bedriftsprofil også til samhold internt i bedriften. Vi tilpasser bildene til bedriftens profil og ut fra hvordan de skal presenteres, og kommer gjerne med anbefalinger. Vi tilbyr også fast avtale med bedrifter som gjør at fotografering av nye ansatte foretas til en lavere pris. I tillegg til ansattportretter, kan vi ta miljøbilder til nettsider eller trykksaker. Profesjonelle firmabilder er med på å vise hvem dere er og styrke deres varemerke med en tydeligere identitet.

Headshots og bilder av ansatte

Husk at de ansatte er virksomhetens ansikt utad. Dine potensielle kunder og andre som søker etter dine varer og tjenester ønsker å se hvem som er på den andre siden av e-posten, telefonen eller bak skranken.

Miljø- og situasjonsbilder

Fortell din historie gjennom uttrykksfulle bilder av arbeidsmiljøet og stemningsskapende situasjonsbilder som dine kunder ønsker å gjøre forretninger med. Bilder er viktig når det gjelder første inntrykk av en bedrift og dens budskap.

Bedriftsprofilering

Vi gjør foto-oppdrag for bedrifter som ønsker troverdige og salgfremmende bilder til nettsider, profilartikler og utleie eller salg av næringseiendommer.

Foto til kommersielt bruk

Vi utfører kommersiell fotografering for bedrifter, forlag og magasiner innen portrettering, interiør, mote, produkt og livsstilsfotografering. Denne tjenesten gir deg alle rettigheter til bilde(ene) som kan gjenbrukes for videresalg i egne kanaler.

Produkt/ packshots

Ofte trenger man egne bilder av selve produktet som skal selges. Være seg fysiske gjenstander eller matbilder. For et vellykket resultat er det viktig å finne balansen mellom kunnskap i teknisk lyssetting og komposisjon i tillegg til kommunikasjon av det en ønsker å formidle til kunden og hva identiteten til produktet er.

Reklame og annonser

Vi lager reklamefoto som fremmer ønsket budskap og appellerer til målgruppen. Være seg små eller store reklamekampanjer, billboards eller annonser i digitale kanaler og trykte medier.

Fotoreportasje

Vil man fortelle en god historie med en serie flotte bilder, snakker man om en fotoreportasje. Vi forteller din historie på en visuell levende og beskrivende måte.

Se noe av vårt fotoarbeid

google-site-verification: googled443dbf839a611b5.html