Grafisk design

Logo design

Firmalogo er din visuelle identitet som representerer virksomheten og hva den tilbyr.

  Les mer her

Visittkort

Visittkort er et viktig virkemiddel for å la de du kommer i kontakt med huske deg.

  Les mer her

Vi jobber med grafisk design av logo, visittkort og annet materiell

Grafisk design er kunsten å arrangere bilder og tekst til å kommunisere et budskap til leseren. Det er å skape forståelse for budskapet du ønsker å fortelle. Dette kan utføres på alle typer flater, som trykk, webutvikling. I annonsering og markedsføring forsøker vi å fortelle en potensiell kunde hvorfor de skal bruke penger på akkurat dette produktet eller tjenesten.

I de aller fleste tilfeller er det mer lønnsomt å investere i en grafisk designer til å lage markedsmateriellet ditt. Tenk deg at du ønsker deg et nytt utsende eller visuelt uttrykk på bedriften din. Ved å se på jobben med grafisk design som investering, og forstå all jobben som blir lagt ned, vil du som kunde bli mer fornøyd.

Produksjonen av designene lages basert på hvordan du ønsker at bedriften din skal fremstå. I tillegg får du filer som er tilpasset alle størrelser. Skal du trykke opp flyere, er det viktig at det estetiske er tatt vare på. En grafisk designer har denne kunnskapen.

 

Logo

Skal du ha en ny logo, vil resultatet ofte bli dårlig hvis man vil spare pengene og gjøre det selv på egen pc. Grafiske designere bruker programmer som tillater å lage logoen slik at den kan forstørres og forminskes uten at det går ut over kvaliteten.

Grafisk design
Grafisk design

Hvorfor er grafisk design så viktig i markedsføring?

Grafisk design er en flerfaglig disiplin, som overlapper andre fagdisipliner markant. Disse er i bland annet billedkunst, illustrasjon, foto, annonser, design av brukergrensesnitt, informasjonsdesign og interaksjonsdesign. Strategisk design krever også kunnskap om hvordan man kommuniserer ut til en potensiell kunde. Man må ha en forståelse for forretningsstrategi og psykologi.

Dette for å være i stand til å utføre kvalitative bakgrunnsundersøkelser, behovsanalyse, målgruppeanalyse og analyse av produkter, tjenester eller kommunikasjonsobjekter. En designer må også ha teknologiske ferdigheter og materialkunnskap.

Markedsmateriell

Når du markedsfører deg i digitale kanaler, må du visualisere rett budskap med en helhetlig tråd som fremmer virksomheten, produktet eller tjenesten som skal selges.

Designet av annonser i for eksempel sosiale medier er en av de avgjørende faktorene for at kundene dine klikker på annonsen. Med riktig grafisk uttrykk kan man fortelle et kort og presist budskap som gjør at du fanger oppmerksomheten til ønsket målgruppe. Hvis du i tillegg har teksten i Facebook annonsen med riktige ord, øker sjansen for at de som besøker siden din, går fra å være et vanlig besøk, til å bli en fast kunde.

La oss skape det gyldne inntrykk!

google-site-verification: googled443dbf839a611b5.html