Logo design

Logo design til bedriften din

Kunden din bruker ikke lang tid på å gjøre seg opp en mening om deg i det første møtet med ditt firma. Da er det en selvfølge at logoen spiller en stor rolle. Derfor er det verdt å investere i logo. Vi hjelper deg med å utforme en unik og tidløs logo. Den skal beskrive din bedrift og hvordan den skiller seg fra konkurrentene.

 

Vi lager et design som dere kan dra nytte av i flere tiår fremover. En profesjonell firmalogo øker kundenes tillit til tjenestene eller produktene din bedrift tilbyr. I tillegg til at du og dine ansatte blir stoltere av bedriften.

Branding med logo

HVILKEN VERDI HAR DET?

En firmalogo er del av et mye større økosystem og må passe sammen med bedriftens visuelle helhet. Hvis logoen er ansiktet, er brandet personligheten eller karakteren til bedriften din. Det er denne helheten eller identiteten vi hjelper dere med å skape. Dette inneholder f.eks fargerpaletter, typografi, dokumentmaler, visittkort og andre grafiske elementer.

Logoen din skal du bruke på visittkort, brevark, biler, nettsideSosiale medier og andre kanaler. Tenk nøye gjennom hvilken verdi dette vil ha for deg.

HVA KAN VI HJELPE DEG MED?

HVORDAN KAN VI KONTAKTE DEG?

TILBAKEMELDING

  • STEG 1
  • STEG 2
  • STEG 3

VELG ØNSKET TJENESTEOMRÅDE

HVA TRENGER DU HJELP TIL?

LA OSS KONTAKTE DEG

Navn

Mobilnummer

E-post

Melding

For evt. vedlegg av interesse

KAN VI FÅ SPØRRE OM HVORDAN DU FIKK VITE/FANT OSS?

Takk for hjelpen

Takk for at du tok deg tid. Vi vil følge deg opp innen kort tid.

google-site-verification: googled443dbf839a611b5.html