Visittkort

Bestill visittkort til bedriften din

Visittkort er en liten trykksak som kan gjøre stort inntrykk.

Like viktig som at slipset henger rett er det at visittkortet representerer deg godt. Et visittkort kan være enkelt og standardisert, men det kan også være det som skiller deg ut i bunken. Om du legger til en bakside med budskap, er det kanskje stikkordet din nye kontakt trenger for å huske deg. I tillegg kan du leke deg med underlaget og velge et materiale eller papir som krever oppmerksomhet. Stansing, lakk og annen etterbehandling utgjør også en stor forskjell. Ta kontakt med oss for å snakke om mulighetene.

Design av visittkort

Ønsker du at vi skal sette det opp for deg eller lage en visittkort mal til videre benyttelse er det bare å ta kontakt. Vi har også grafiske designere som kan hjelpe deg med å lage et helt nytt oppsett og eventuelt en ny logo hvis du trenger det.

For bedrifter med større volum kan vi opprette egne visittkort maler i vår nettløsning der ansatte kan bestille direkte, på den måten går visittkortene rett til produksjon og ikke via en grafisk designer eller lignende.

Etter designet er korrekturlest og godkjent av deg, blir visittkortene sendt til print, og vi sender deg dette i posten eller kommer innom deg med dem.

google-site-verification: googled443dbf839a611b5.html