Web og apputvikling

Nettside

En nettside er bedriftens digitale ansikt utad. En unik nettside skal fortelle de besøkende hva du kan tilby og profileres slik at de får lyst til å kontakte deg.

  Les mer her

Nettbutikk

Selg produktene dine på nett, med en unik nettbutikk som er brukervennlig og fungerer.

  Les mer her

App til iOs og Android

Hold kundene dine enda nærmere med en app til bedriften din som gir de en god grunn til å benytte den.

  Les mer her

Landingsside

Landingssider øker sjansen for at kunden gjør akkurat det du ønsker at de skal gjøre.

  Les mer her

Vekstdrevet webdesign

Vekstdrevet webdesign er en smartere måte å utvikle nettbaserte løsninger på. En slik løsning gjør at vi hele tiden utvikler siden ved å følge trender.

  Les mer her

CRM

Vi kan hjelpe dere med et skreddersydd CRM system som håndterer alt fra kommunikasjon med kunder, markedsføring og kontaktinformasjon

Web portal

En godt gjennomtenkt web portal kan være avgjørende for å håndtere for eksempel medlemmer og andre viktige aktiviteter.

Intranett

Intranett er organisasjonens interne webløsning, der kun ansatte har tilgang. Et god planlagt intranett kan bedre internkommunikasjonen i organisasjonen deres.

Webutvikling er et ord som gaper over mye – vi skal forklare!

For de fleste er webutvikling det samme som en hjemmeside på internett, men innebærer alt fra å utvikle én enkelt, statisk side med tekst til de mest komplekse online applikasjoner, forretningsløsninger eller sosiale nettverk. Det mange ikke er klar over, er at prosessen med å skape en nettside er langt mer krevende. De involverte bør ha nødvendige forutsetninger til å lede an prosjektet i samarbeid med en web-leverandør som på sin side har ansvar for å informere og veilede oppdragsgiver for et vellykket resultat. Hos Omedia Norge er vi nøye på prosess og starter alltid med en kravspesifikasjon i form av en workshop. På den måten vet både vi og kunden hva som må til for å utvikle en digital løsning som innfrir målene med den nye web-løsningen (hjemmeside, nettportal, nettbutikk etc.). Når oppskriften er på plass, vet vi hvilke publiseringsløsning som blir riktig å benytte. Dette kan være en halvferdig løsning basert på en template eller skreddersydd fra bunden av. Her avgjør også budsjettet til kunden for hvilke løsning man går for.

Omedia Norge tilbyr de mest kjente publiseringsløsningene som f.eks. WordPress, Shopify, Magento eller egen skreddersydde CMS-løsning. Vårt team består av erfarne webutviklere, som alle har lang erfaring og oppdatert kompetanse. En webutvikler hos oss har sterk kompetanse både i front-end og back-end. Vi setter sammen et utvikler team som tilpasser prosess og løsning til kundens behov.

Helhetlig leveranse

Sammen med våre strategiske samarbeidspartnere tilpasser vi prosess og løsning til kundens behov. Web- og apputvikling er derfor et begrep som gaper over mye. Skal du for eksempel bestille ny mobilapp til bedriften din, legges det ned mye arbeid i forkant. Resultatet av alle timene er at du blir en fornøyd kunde – som forhåpentligvis vil anbefale oss til andre.

Vi tar ideene og gjør dem om til velfungerende digitale løsninger.[/vcj_text_block]

Webutvikling
Webutvikling

Hva bør du tenke på ved webutvikling?

For deg som kunde, tror vi, det viktigste er hvordan nettsiden oppleves av de som besøker den. Dette og også er viktig element innen SEO, dvs høyere plasseringer i Google. I I jobben med webutvikling er det like viktig å forstå hvordan man koder siden som å vite hva brukervennlighet er.

Vi tror på et samarbeid mellom designer, utvikler og sluttkunden.

For noen høres det å bestille et webprosjekt kostbart og dyrt ut. Men det er viktig å tenke på at bak for eksempel nettsiden eller mobilappen ligger det veldig mange timer med jobb. Det skal skisseres opp hva som er målsetningen til kunden. Nettsiden må lages ut ifra hva kunden vil med nettsiden og den skal lages slik at den er brukervennlig for de som besøker siden. UX/ IU designeren bruker mange timer på jobben med å forstå og designe siden. Deretter skal utvikleren kode siden slik at den blir bra nok.

 

Etter publisering

Etter at webprosjektet er publisert har allerede jobben startet med å tilpasse den søkemotorene. Dette er en kontinuerlig jobb, men mye må ligge til grunn for at siden skal oppnå målsetningene.

Veskstdrevet webdesign

Vekstdrevet webdesign er en smartere måte å utvikle nettbaserte løsninger på. En slik løsning gjør at vi hele tiden utvikler siden ved å følge trender. Tradisjonell utvikling av nettsider og nettbutikker gjør at siden din blir statisk. Les mer om vekstdrevet webdesign her.

Skreddersydd portal for b2b eller b2c

En avansert webløsning skreddersydd for behovet ditt krever mye kunnskap. Trenger dere en portal der for eksempel medlemmer kan logge seg inn for å administrere medlemskapet, endre profil eller annet, er det viktig å tenke å at selve backend løsningen er enkel å håndtere for dere selv. Ta kontakt med oss for å høre mer

CRM System (customer relationship management system)

Det fins mange CRM systemer på markedet, men i noen tilfeller kan det være en gode idé å skreddersy dette akkurat etter deres behov. Det fins løsninger som håndterer funksjonene, men kostnadene blir ofte dyre. Vi kan hjelpe dere med et skreddersydd CRM system som håndterer alt fra kommunikasjon med kunder, til oversikt over oppgaver og gjøremål. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

Intranett

Et godt og skreddersydd intranett kan være løsningen for å dekke deres behov for internkommunikasjon og effektivisere administrative rutiner i mange organisasjoner. Intranett er et internt nettverk for bedriften der kun de ansatte har tilgang. Kontakt oss for å få vite mer.
google-site-verification: googled443dbf839a611b5.html