Web og apputvikling

Nettside

En nettside er grunnmuren for bedriften. Det er her kunder avgjør om de kontakter deg.

  Les mer her

Nettbutikk

Selg produktene dine på nett, med en nettside som er brukervennlig og fungerer.

  Les mer her

App til iOs og Android

Hold kundene dine enda nærmere med en app til bedriften din.

  Les mer her

Landingsside

Landingssider øker sjansen for at kunden gjør akkurat det du ønsker at de skal gjøre.

  Les mer her

Webutvikling er et ord som gaper over mye - vi skal forklare

Vi jobber med webutvikling av skreddersydde webprosjekter som nettsider og mobilapper. I all hovedsak jobber vi med blant WordPress som publiseringsløsning. Vårt team består av erfarne webutviklere, som alle har lang erfaring og bred kompetanse. En god webutvikler for oss har sterk kompetanse både i front-end og back-end. Dvs den jobben som blir gjort av det visuelle vi ser, og kodene i bakhånd som faktisk får siden til å se ut som den gjør.

 

Samarbeid med flere

Vi jobber tett med bedrifter og designbyråer hvor vi tilpasser prosess og løsning til kundens behov. Webutvikling er derfor et begrep som gaper over mye. Skal du for eksempel bestille ny mobilapp til bedriften din, legges det ned mye arbeid i forkant. Resultatet av alle timene er at du blir en fornøyd kunde – som forhåpentligvis vil anbefale oss til andre.

Vi tar ideene og gjør dem om til velfungerende nettsider.

Webutvikling
Webutvikling

Hva bør du tenke på ved webutvikling?

For deg som kunde, tror vi, det viktigste er hvordan nettsiden oppleves av de som besøker den. Dette og også er viktig element innen SEO, dvs høyere plasseringer i Google. I I jobben med webutvikling er det like viktig å forstå hvordan man koder siden som å vite hva brukervennlighet er.

Vi tror på et samarbeid mellom designer, utvikler og sluttkunden.

For noen høres det å bestille et webprosjekt kostbart og dyrt ut. Men det er viktig å tenke på at bak for eksempel nettsiden eller mobilappen ligger det veldig mange timer med jobb. Det skal skisseres opp hva som er målsetningen til kunden. Nettsiden må lages ut ifra hva kunden vil med nettsiden og den skal lages slik at den er brukervennlig for de som besøker siden. UX/ IU designeren bruker mange timer på jobben med å forstå og designe siden. Deretter skal utvikleren kode siden slik at den blir bra nok.

 

Etter publisering

Etter at webprosjektet er publisert har allerede jobben startet med å tilpasse den søkemotorene. Dette er en kontinuerlig jobb, men mye må ligge til grunn for at siden skal oppnå målsetningene.

google-site-verification: googled443dbf839a611b5.html