App til iOs og Android

Utvikling av app til iOs og android

Hva er en app?

App eller mobil-app er fellesbetegnelsen for programmer og løsninger som er tilpasset én teknisk enhet, én modell eller ett operativsystem. Disse programmene installeres direkte på den tekniske enheten – eller lastes ned fra internett. De mest utbredte operativsystemene er Apples iOS, Android og Windows. Felles for dem alle er at de åpner for gode brukeropplevelser og effektiv kommunikasjon.

Vi har dyktige rådgivere og utviklere som kan lage din nye app for iOs eller Android. En app har mange muligheter og fordeler.

Det er to ting som som er nyttig:

  1. Apper er lett tilgjengelig for brukeren

Ett trykk på ikonet og du er i bedriftens app. Man slipper å huske en internettadresse eller gjøre et google søk for å finne frem nettsiden.

  1. Meldinger til brukeren (pushvarsler)

En app har mulighet å sende meldinger til brukerne via såkalte pushvarsler helt kostnadsfritt! Brukeren mottar meldingen på samme måte som en SMS. Ett trykk på meldingen og vips så er brukeren igjen tilbake i appen.

Prosessen for utvikling

Vi går gjennom 4 steg før lansering av din nye app

1. Hver app må ha en tydelig strategi, et sikkert konsept og en forretningsmodell du bør ha definert på forhånd. I forprosjektet setter vi oss ned sammen og spesifiserer  disse tingene, samt funksjonaliteten du ønsker å ha og bør ha.

2. Design handler ikke bare om hvordan det ser ut og føles, men også hvordan appen faktisk fungerer og hvordan dine kunder skal bruke den. Vi hjelper til med design, ideer, utvikling og riktig rådgivning.

3. Vi har meget dyktige utviklere som hjelper deg å utvikle appen slik vi har spesifisert sammen i forprosjektet. Mange apper har ofte behov for et back-end system som lar deg administrere brukere, roller og innhold – dette setter vi også opp for deg. Driver du nettbutikk eller har du en nettside kan vi bruke den samme databasen som nettløsningen og tilby produktene eller funksjonene via en App.

4. Vi hjelper deg å lansere appen i Apple Store og Google Play.

Markedsføring av din nye app

Nå som din nye app er lansert, er det viktig å gjøre folk klar over at den finnes. Appen er lansert i App Store eller Google Play, men her ligger det også tusenvis av andre apper, og kanskje til og med apper som er innenfor din kategori.

Hva gjør du da?

 

Sosiale medier

Sosiale medier er en enkel og smart kanal for å markedsføre appen din. Her når du ut til de du ønsker, på et sted de allerede er fra før, og er vant med å bruke. Dette kan være Instagram, Facebook, SnapChat eller andre. Poenget her er å vise frem appen og få så mange som mulig til å gå inn på app store eller Google Play for å laste den den. Med riktig markedsføring i sosiale medier når du ut til tusenvis av mennesker som kan være villige til å laste ned appen din.

 

Landingsside

Når noen ser din post eller annonse i sosiale medier, trenger de et sted eller en side for å gå til nedlasting. Det første som da gjelder er å lage en god landingsside, med godt innhold og optimalisere den for å få mye trafikk. De som ser annonsen eller posten din bruker enten en iPhone eller Android telefon, og derfor må du gi de muligheten til å velge en av disse to. På landingssiden er det viktig at du får med alle fordeler med akkurat din app, hva de kan bruke den til og hvorfor de skal laste den ned på sin mobil.

Å bli synlig i sosiale medier med et nytt produkt eller ny tjeneste er avgjørende for å få vist frem det du selger til de som ikke ennå vet at du selger tjenesten. Skal du lansere en ny app, trenger å nå ut til mange mennesker, og alle helst direkte til målgruppen din. Les mer om annonsering i sosiale medier her.
Når du skal bruke sosiale medier til å fortelle folk om den nye app´en din, er det viktig å først lage en god landingsside der målgruppen din kan lese og forstå hvorfor de skal laste den ned i AppStore eller Google Play. Denne landingssiden må produseres før vi starter annonseringen.
Det å skulle gjøre alt dette selv, er tidkrevende. Du må sette deg inn i alle aspekter ved utviklingen og markedsføringen av app´en. Vi vet hvordan dette skal gjøres, og hvordan vi skal få app´en din ut til målgruppen din.
google-site-verification: googled443dbf839a611b5.html