Nettbutikk

Selg produktene på nett

med WooCommerce nettbutikk

1000000

nedlastninger av WooCommerce nettbutikkløsning

30

prosent av alle nettbutikker er laget med WooCommerce

1500

forskjellige designoppsett av WooCommerce nettbutikk

Mest brukte nettbutikkløsning i verden

WooCommerce er den mest brukte nettbutikken i verden og er i kraftig vekst. Den er veldig enkel, for deg som kunde, å vedlikeholde og redigere. En nettbutikk med WooCommerce er enkel å komme i gang med, og kraftfull nok til de fleste nettbutikker. Butikken er en plugin til WordPress, og det er derfor enkelt å legge inn vanlig innhold i tillegg til produkter.

I tillegg til være enkel å vedlikeholde, finnes det på lik linje som med WordPress nettside, tusenvis av tilleggs funksjoner du kan bruke på sien for å få gi kundene dine en enkel butikk å handle i.

Det finnes naturligvis andre typer løsninger for å selge produkter på markedet, som også fungerer bra. I tillegg finnes det billigere løsninger, der man betaler et abonnement for å bruke plattformen. WooCommerce er likevel løsningen vi har valgt å tilby våre nettbutikk-kunder. Dette er nettopp fordi du ikke trenger et abonnement for å kjøpe den, og i tillegg er det en meget enkel butikkløsning å utvide og skalere.

Hvem passer WooCommerce nettbutikk for?

  • WooCommerce passer for små og mellomstore nettbutikker med mindre enn 1.000 produkter i butikken. Hvis butikken i tillegg har mange innholds- eller tekstsider er WooCommerce et veldig godt valg.
  • WooCommerce gir deg muligheten til å komme raskt i gang med din nettbutikk. Den er enkel å bruke, samtidig som den gir deg mulighet til å videreutvikle løsningen etter hvert som behovene endrer seg. Den fungerer like godt på mobil og nettbrett som på vanlig PC-skjerm.
All
Nettbutikk

Forskjellen på en nettbutikk og nettside er at med nettbutikk kan du selge på nett. Ellers er det omtrent det samme. Det viktigste er at de som besøker deg enkelt og raskt skal kunne gjøre det de besøker siden din for.
Har du en klar og tydelig strategi for hvordan du skal selge produktene eller tjenestene dine? Når vi jobber sammen, setter vi sammen en markedsstrategi og en markedsplan som er i tråd med bedriften din sine verdier og målsetninger. Våre råd og anbefalinger er gode å ha.
Når du endelig har fått på plass en god nettbutikk eller nettside, gjelder det å sørge for at du hele tiden har godt med trafikk til siden. Dette kan gjøres gjennom annonsering med tekst, bilde eller video annonser i Google Ads, eller sosiale medier.
google-site-verification: googled443dbf839a611b5.html