Nettside

Nettside som fungerer bra i søkemotorene

Skal du velge ny side eller oppgradere den gamle?

Å velge ny nettside er et av det viktigste valgene en bedrift tar. Nettsiden din er ditt utstillingsvindu for alle produkter og tjenester som bedriften selger. Det er også “grunnmuren på huset”. Med en nettside som ikke gjør den jobben den er ment for å gjøre, kan i mange tilfeller få dårlige følger for bedriften.

De fleste forventer å finne informasjon om bedriften din før de tar valget om å kontakte deg. Finner de ikke det de er ute etter er sannsynligheten stor for at de velger andre. Når du markedsfører nettsiden din i Google eller sosiale medier, er det viktig at du gir et godt førsteinntrykk, og gjør det enkelt for kunder å ta kontakt med deg.

Hvorfor er det viktig med en god nettside?

Å ha en god nettside er det viktig for bedriften din, utenom jobben som gjøres “der ute” hos kundene. Det å velge ny nettside er, i de aller feste tilfeller det lureste og mest kostnadseffektive valget. Det er fordi det er ofte mer jobb med å jobbe på den gamle siden. Du får et nytt frisk design, siden blir oppdatert etter kravene som stilles fra søkemotorer som Google, Bing etc, og brukervennligheten vil bli forbedret.

Nettsiden din er ditt utstillingsvindu for alle produkter og tjenester som bedriften selger. Det er også grunnmuren på huset. Å ha en god nettside med bra nok informasjon er idag viktig for å være et alternativ når potensielle kunder søker etter produktene i søkemotorer som Google, Bing etc.

 

Erfaring

Våre rådgivere har lang erfaring med både design og utvikling, og kan gi deg de rådene du trenger for å velge en ny nettside.

Valg av platform er avhengig av hva slags behov du har, og hvilken løsning du har. Det finnes mange ulike publiseringsløsninger, og de er gode på forskjellige ting. vi benytter WordPress som platform.

I tillegg er det også viktig å tenke på hvor enkelt det er å redigere informasjon og viktig innhold på siden.

Litt av vårt verk

All
Nettside

“80 prosent av smartelefonbrukerne benytter mobiltelefoner når de undersøker priser før de handler, og 80 prosent av disse shopperne foretar undersøkelser på mobilenhetene sine mens de er i butikken” (Kilde: ThinkwithGoogle)

WordPress publiseringsløsning (CMS)

WordPress er et CMS (Content Management System) eller publiseringsløsning som de aller fleste klarer å jobbe med og krever kun liten opplæring. Det er en av CMS-ene som kan bygges ut i det uendelige med utvidelser og spesialtilpasninger. Publiseringsløsningen er teknisk sett en meget god løsning med gode tilpasningsmuligheter.

 

Hvorfor bruke WordPress

Det er en av de mest brukte publiseringsverktøyene i verden, og ble startet som en blogg plattform. Det er et verktøy som både uerfarne og profesjonelle webredaktører kan mestre.Det koster ingenting å bruke WordPress. Det er ingen lisenskostnader knyttet til brukere eller publiseringsverkøyet i sin helhet. Det er i tillegg enkelt å oppgradere til nye versjoner av som sørger for at du til enhver tid kan ha siste versjon uten å tenke på løpende kostnader og dyre oppgraderinger i framtiden.

 

Hva gjør WordPress til så bra å bygge nettsiden på?

Siden WordPress er en “open source” vil du også ha tilgang til en rekke tilleggsfunksjoner til nettsider. Det være seg enkle utvidelser eller spesielt tilpassede funksjoner som du ønsker på din nettside. Det lages kontinuerlig slike utvidelser og det sikrer at du alltid vil kunne holde nettsiden din oppdatert og tilpasset dine behov.

 

Mobiltilpasset

De aller fleste bruker mobilen når de søker på nett og vi ser at trenden øker. Viktigst av alt er da å sørge for at det er lett for de som besøker siden din å navigere på siden, og også å kjøpe få svar på det de er ute etter. Vi ser på det som en forutsetning at din nettside fungerer på kryss av plattformer som mobil og nettbrett. Med WordPress er det enkelt å tilpasse sidene slik at de ser like fine ut på en mobil som på en bærbar pc eller stor PC-skjerm. Nettsider som ikke skalerer seg og er tilpasset mobilskjermer, vil oppleve at de som besøker siden, ikke tar kontakt. Dette er fordi det blir vanskelig å navigere seg frem til det de er ute etter. Sider som er tilpasset mobil, blir også prioritert i søk i Googles søkeresultat.

Selger du produkter på nett? Da er det nettbutikk du trenger. Vi lager også nettbutikk med WordPress, men i tillegg benytter vi butikkløsningen som heter WooCommerce. Med dette åpner det for at kunder kan gjøre en transaksjon på nettsiden din.
Som en forlengelse av nettsiden din, er det i de fleste tilfeller smart å bruke en landingsside som et fiskegarn for å fange opp potensielle ny kunder. En landings i markedsføringen din, øker sannsynligheten for at de tar kontakt.
Hva med å bruke en mobilapp til å selge til målgruppen din, eller til de eksisterende kundene dine? En app gir deg unike muligheter til å holde kundene dine varme med bl.a push-meldinger direkte til brukerne som har lastet ned appen din til mobilen sin.
google-site-verification: googled443dbf839a611b5.html