Vekstdrevet webdesign

Hva er vekstdrevet webdesign?

Vekstdrevet webdesign betyr at vi kontinuerlig utvikler nettbutikken din, selv om den er lansert. Det innebærer at vi ikke leverer fra oss et ferdig utviklet produkt, og dermed er ferdig med prosjektet. 

Utviklingen blir dermed en interaktiv løpende prosess der forandringer kan skje kontinuerlig, og nettbutikken er i konstant utvikling. Dette er en prosess der vi kan analysere hvordan siden fungerer og hva som må til for at den skal fungere bedre.

 

Tradisjonell webdesign vs vekstdrevet webdesign

Fordelen med vekstdrevet webdesign kontra tradisjonell webdesign, er at du ikke har en statisk nettbutikk, som ikke endrer seg etter trender og endringer i markedet. Utviklingen i bransjen har skjedd raskt de siste årene, og det går raskere fremover. Med tradisjonell webdesign, betyr det flere uker med prosjektperiode der design og utvikling skjer med en gang, og dermed blir siden statisk de neste årene frem til du ser behovet for en ny nettbutikk.

 

Tid

En profesjonell nettbutikk som er programmert fra bunn av, tar flere måneder med jobbing. Men med en vekstdrevet webdesign, kan siden lanseres mye raskere. Etter lansering bruker vi tiden til testing, analyser, optimalisering og endringer som må til. Dette kan være småendringer fra å skifte farger på knapper, flytting av tekst, eller å fjerne elementer vi ser ikke fungerte. Når vi legger til nye elementer og endringer, analyserer vi endringene i nettbutikken, og bruker dette i strategien videre.

Fordeler med vekstdrevet webdesign

  • Mye lavere investering i starten
  • Raske publisering
  • Fleksibel nettbutikk
  • Oppdatert
  • Resultatbasert 
  • Analyser

Pris for vekstdrevet webdesign

For din del betyr det at kostnadene blir mye lavere til å begynne med istedenfor å betale store summer med en gang. En tradisjonell nettbutikk som er programmert fra bunn, kan koste fra 200.000,- og oppover. 

Men med vekstdrevet webdesign, betaler du enten en lav sum før oppstart, heller i deler under utviklingen, og en prosent av alle transaksjonene etter publisering.  Dette betyr at du er trygg på at du jevnlig har endringsmuligheter og at nettbutikken din stadig er under utvikling. 

 

Senker terskelen

Vi senker da terskelen din for å velge en programmert nettbutikk istedenfor en billig løsning eller en løsning som du likevel må kjøpe på nytt om et år. På denne måten får du en profesjonell nettbutikk. 

Hvorfor bør du velge vekstdrevet webdesign?

Har du et stort ønske om å både øke salget i nettbutikken, ha et bevisst forhold til økonomien din, og følge med på utviklingen i markedet? Da er vekstdrevet webdesign den riktige strategien for bedriften din. Online bransjen er stadig i utvikling, og trender endrer seg raskere enn noen gang. Det som var nytt i fjor, er gammelt i år.

Vi mennesker utvikler oss, og leter stadig etter nye spennende steder å gjøre kjøpene våre. Hvis du ikke følger med i denne utviklingen, kan du risikere å bli hengende etter – som gjør at kundene dine velger å handle hos konkurrenten. Begynner de å handle hos konkurrenten din, betyr at det at du taper penger. Det samme gjelder med om du velger en billig nettbutikkløsning bare for å spare penger. 

Med vekstdrevet webdesign, kan flere bedrifter enten begynne å selge varer på nett. Og de etablerte bedriftene kan oppgradere sin butikk, og være med på utviklingen. Siden nettbutkken er i stadig utvikling, vil vi kunne utnytte nye trender og funksjonaliteter. Dette vil du ikke kunne gjøre med en tradisjonell side.

KONTAKT OSS

FIRMAINFORMASJON

  • STEG 1
  • STEG 2

Generelt

Har du nettbutikk fra før?

Hvis ja, hva er nettadressen din?

www.nettadresse.no

Fyll ut firmainformasjon

E-postadresse

Firmanavn

Telefonnummer

Ved å krysse av her, godtar du at vi kontakter deg.

google-site-verification: googled443dbf839a611b5.html